Waar we trots ... ... op zijn, is dat de eerste oplage binnen drie weken uitverkocht was.

Inmiddels (2019) is de achtste oplage gedrukt. Er zijn ruim 10.000 boeken gekocht, en dat schijnt voor een managementboek behoorlijk goed te zijn.

Mooie reacties uit verschillende hoeken

Business to Business

Kim Verweij schreef een leuke en complete samenvatting over ons boek.  En ze heeft er zelf ook veel aan gehad. Het artikel staat op B2Bcontact.

Commercieel management
Eindelijk een boek dat uitlegt dat verkopen voor professionals geen vies woord is, Lees meer

Advocatuur
Het boek leest ook als een trein waarbij je de info niet vergeet. Een 10! Lees verder op juridischboek.nl

Radio: BNR In Business
Op 20 september zijn we geïnterviewd bij BNR In Business. En plezierig om te horen dat co-host en praktijkman Jan-Peter Cruiming desgevraagd aan Paul Laseur vertelt dat hij het boek zeker gaat kopen. Download hier de mp3 (6 MB)

Civiele techniek
Onze talentmanagers kunnen nog behoorlijk schrikken van het woord acquisitie. Is helemaal niet meer nodig als je dit boek gelezen hebt. Een aanrader dus! Ester van Heuven op haar blog.

Training
Dus chapeau!! Ik zoek al heel lang naar een goed verkoopboek voor trainers, en voilá hier is het. Karin de Galan, www.schoolvoortraining.nl. Lees meer

Marketing
Iedere week kiezen de bloggers van Cultuur Marketing Professionals een boek van de week. Je raadt het al...

Management
Als je een recensie wilt lezen of geven (graag!) kun je terecht op managementboek.nl
Wardy Poelstra heeft daar ook een recensie geplaatst. Het boek zit glashelder in elkaar en daardoor kan het ook heel goed dienst doen als naslagwerk, ondanks het wel erg summiere register achterin. Dat is zinvol want het bevat zoveel tips en informatie dat de meeste lezers het boek wel vaker dan een keer zullen willen raadplegen.
Op de site van Managementteam staat een artikel over het boek
Management & Literatuur heeft ons geïnterviewd en het artikel staat op hun website, evenals een podcastinterview. 

Interim managers

Op interim.nl mag ons boek de top 5 van beste boeken voor zelfstandigen aanvoeren. VictorMundi geeft in Victor leest ons boek een 9

Ondernemers
Op MissionLike ook een mooie recensie over hoe praktisch het boek is.

 

Een van de recensies op managementboek.nl

Eindelijk! Als salesmanager vind ik verkopen uiteraard geen vies woord en roep ik al tijden dat onze eigen professionals onze beste verkopers (zouden moeten) zijn. Toch merk ik dat veel van onze medewerkers daar volledig anders over denken. Verkopen is voor velen van hen wel degelijk een vies woord en bij verkopers wordt al snel gedacht aan gladjakkers die je met mooie praatjes de grootste rotzooi aansmeren. En diegenen die juist wel meer zouden willen bereiken op het gebied van het acquireren van hun eigen opdrachten, missen vaak de handvatten of zijn er van overtuigd dat ze het niet kunnen.
Voor beide groepen is "Opdrachtgever gezocht" een leuk, verhelderend en leerzaam boek. "Opdrachtgever gezocht" maakt korte metten met veel van de mythes en vooroordelen over verkopen. Op een luchtige, no-nonsense manier helpt het professionals aan inzicht in het verkoopproces en biedt het praktische hulpmiddelen en technieken om op een leuke manier succesvoller te kunnen worden in het verkopen om daarmee zelf leukere of interessantere opdrachten te scoren.
"Opdrachtgever gezocht" is opgedeeld in een aantal hoofdstukken met een duidelijk thema, waardoor het niet van-voor-naar-achter gelezen hoeft te worden. Door deze hoofdstukindeling en handige index achterin, kan het ook uitstekend dienst doen als naslagwerk.
Hoe je het boek ook leest of gebruikt, "Opdrachtgever gezocht" is een, met veel vaart geschreven, praktisch hulpmiddel voor iedereen, verkoper of niet, die door effectiever te worden in het verkopen meer uit zijn werk en carrière wil halen. Aanrader!

(A. Broeze, 13 oktober 2010 op managementboek.nl)