Aanmelden voor ...

... de e-cursus Opdrachtgever Gezocht inclusief maandelijkse tips.

Dreamfactory biedt je met plezier een gratis e-cursus "Opdrachtgever Gezocht" aan. In twee maanden en tien lessen, nemen we je mee op reis door het land waar professionals hun opdrachten zelf verwerven. De cursus is opgedeeld in tien hapklare stukken. Om de vier dagen krijg je een onderdeel toegestuurd. In 40 dagen heb je daarmee al een behoorlijke introductie op het onderwerp te pakken. Bovendien eindigen de meeste lessen met een opdracht, waarmee je ook je vaardigheden in de praktijk kunt oefenen.

Een ander onderdeel van dit aanbod is dat je elke eerste vrijdag van de maand via het Dreamfactory Journaal een artikel, korte tip of filmpje ontvangt. Dit deel loopt door na de veertig dagen, uiteraard kun je je daarvoor op elk gewenst moment uitschrijven.

Email *
Voornaam *
Achternaam *
Organisatie
* Verplichte velden
 
Voor wie?

Deze e-cursus is bedoeld voor inhoudelijk sterke professionals die willen leren om het acquirerende deel van hun werk beter te doen. Onze diensten voeren we uit voor professionals die in een organisatie werken, maar ook zelfstandigen hebben laten weten veel profijt van deze e-cursus te hebben. Vind je professionals en acquisitie nog niet zo'n prettige combinatie? Dat is geen bezwaar, daarop gaan we in tijdens de cursus.

Specifiek is de e-cursus bedoeld voor mensen die:

  • kennis willen maken met het gedachtegoed in ons boek;
  • het boek hebben gekocht, en zich willen laten ondersteunen bij het doornemen ervan (bij elke les staat het corresponderende hoofdstuk uit het boek genoemd);
  • het fijn vinden om regelmatig even herinnerd te worden aan dit belangrijke onderdeel van het werk. Eén van de obstakels bij het structureel opdrachten verwerven, is er regelmatig even tijd voor maken in je overvolle dag;

Uiteraard kunnen we in 10 elektronische lessen nooit zo goed oefenen als in een training, of zo grondig zijn als in het boek. Maar toch zijn we ervan overtuigd dat je met deze e-cursus al concrete tips in handen krijgt om opdrachten te verwerven. Doe je mee?

Door je in te schrijven abonneer je je ook op ons Dreamfactory Journaal voor inhoudelijk sterke professionals en hun leiders. Met elke maand voor zowel de professional als zijn manager een tip of artikel over het vinden en tevreden houden van opdrachtgevers. En met onze vaste rubriek: de pauzetip. Mocht je je daarvoor weer uit willen schrijven, dan kan dat via de link onderaan het maandelijkse Journaal. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.