De auteurs zijn ...

... beiden ondernemer, trainer, teamcoach en coach. Ze hebben veel praktijkervaring met het verwerven van hun eigen opdrachten.

jw Jan Willem van den Brink is bedrijfskundige. De eerste tien jaar van zijn werkende leven heeft hij veel ervaring opgedaan als managing consultant. Het lukte hem behoorlijk goed om zich ver te houden van opdrachten verwerven. In 2000 veranderde hij van koers. Sindsdien richt hij zich op de combinatie van persoonlijke groei van mens en (daardoor) organisaties. Een van zijn eerste klanten vroeg of hij professionals wilde leren om zelf opdrachten te verwerven, op een andere manier dan via klassieke "harde sales". Dat was ook voor hemzelf nogal leerzaam, want hij had als zelfstandige zelf ook opdrachten nodig. En zo is het begonnen ...

maartenMaarten van Os wilde van jongs af aan al ondernemer zijn, en dat is gelukt. Tijdens zijn studie had hij al een klusbedrijfje. Later leidde hij samen met zijn broer Diederik een technisch productiebedrijf. Vervolgens ontdekte Maarten dat hij het omgaan met mensen, zoals het adviseren van klanten en het coachen van medewerkers, nog leuker vond. Daarom richtte hij in 1998 samen met Marco Raad Dreamfactory op. Zo kwam de overstap via interim-management naar training en coaching tot stand. Maarten houdt ervan om mensen te begeleiden op een niveau dieper dan de vaardigheden, en dat te combineren met praktische tips. Ontwikkeling met concreet resultaat.

Samen vormen Jan Willem en Maarten met veel plezier de directie van Dreamfactory. Vanuit Dreamfactory begeleiden ze met hun collega's dienstverlenende organisaties als adviesbureaus, advocatenkantoren, ingenieursbureaus, ICT bedrijven en (interne) stafafdelingen waar veel inhoudelijk sterke professionals werken. Ze helpen die professionals en hun leiders met twee onderwerpen: opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers tevreden houden.

Over het onderwerp opdrachtgevers vinden schreven ze in 2010 het boek Opdrachtgever Gezocht - acquireren als onderdeel van je werk. Voor dezelfde doelgroep schreven ze in 2014 het boek Opdrachtgever Tevreden, waarin je meer kunt lezen over hoe de professionals het predikaat van vertrouwde adviseur van hun klant kunnen krijgen.

df-opdrachtgevers-vinden-en-tevreden-houden

Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de auteurs op te nemen.